Dvojica NFL igrača optužena za oružanu pljačku, izdati nalozi za hapšenje

Bejker je suočen sa četiri optužbe za oružanu pljačku i četiri optužbe za napad vatrenim oružjem, dok se Danbar optužuje za četiri napada vatrenim oružjem
997 pregleda 0 komentar(a)
Danbar i Bejker
Danbar i Bejker

Dvojica NFL igrača optužena za oružanu pljačku na Floridi, a izdati su i nalozi za hapšenje Deandrea Bejkera, člana Njujork Džajantsa, te Kvintona Danbara, koji nastupa za Sijetl Sihokse.

Bejker je suočen sa četiri optužbe za oružanu pljačku i četiri optužbe za napad vatrenim oružjem, dok se Danbar optužuje za četiri napada vatrenim oružjem.

Prema policijskom izvještaju, njih dvojiva su 13. maja igrala karte i video igre nakon čega je uslijedio verbalni okršaj poslije kojeg je došlo do potezanja oružja.

Policija kaže da je NFL tandem uz prijetnju oružjem počeo pljačkati goste na zabavi kojoj su prisustvovali. Iz policije su saopštili kako je u svemu učestovala još jedna osoba, čiji identitet za sada nije poznat jer je nosila masku.

Iz Džajantsa su se oglasili kratkim saopštenjem.

"Svjesni smo situacije. U kontaktu samo sa Deandreom i to je sve što imamo da kažemo u ovom trenutku", poručili su iz poznatog NFL tima.

Prema informacijama iz policije trojica napadača ukrali su oko 7.000 dolara, uključujući i dva sata ukupne vrijednosti 43.000 dolara.

Bonus video: