JANOVIĆ KAZAO DA JE PONOSAN NA INICIJATIVU

Ministarstvo objavilo javni poziv za sufinansiranje članarine djeci koja se bave sportom

Janović je kazao da je ponosan na inicijativu Ministarstva koje je novim Zakonom o sportu, uvelo sufinansiranje članarina za djecu koja žele da se bave sportom u sportskim klubovima

398 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Ministarstvo sporta i mladih
Ilustracija, Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Ministarstvo sporta i mladih objavilo je Javni poziv za sufinansiranje bavljenja djece sportskim aktivnostima u okviru sportskih klubova.

U skladu sa već donesenom Odlukom, resor na čijem je čelu Nikola Janović finansiraće čak do 70 odsto iznosa članarine za djecu rođenu 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011. godine, koja se bave sportskim aktivnostima u okviru sportskih klubova.

Tekst Javnog poziva nalazi se na oficijalnom sajtu Ministarstva sporta i mladih

Janović je kazao da je ponosan na inicijativu Ministarstva koje je novim Zakonom o sportu, uvelo sufinansiranje članarina za djecu koja žele da se bave sportom u sportskim klubovima.

"Kroz navedenu inicijativu ne širimo samo bazu naših sportista i omogućujemo djeci da se u još većoj mjeri bave sportom, već pružamo i pomoć njihovim roditeljima i dajemo podršku sportskim klubovima. Čvrsto vjerujem da je ova plemenita odluka siguran korak ka zdravoj budućnosti naše države”, naveo je Janović.