Cvetko Pajković još četiri godine na čelu CG odbojke

Pored njega u Upravnom odboru su Nenad Vujanović, Dragan Drobnjak, Darko Prebiračević, Mladen Brnović, Nemanja Zenović, Zoran Kalezić i Miloš Ćulafić kao aktivni sportista

7663 pregleda 5 komentar(a)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=CJyHn3Qldrs&feature=emb_title, Foto: Stefan Ivanović
https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=CJyHn3Qldrs&feature=emb_title, Foto: Stefan Ivanović

Cvetko Pajković biće prvi čovjek crnogorske odbojke do 2024. godine.

On je danas reizabran na funkciju predsjednika OSCG, na Skupštini, koja je održana u "Splendidu", a kojoj su prisustvovala 24 delegata sa pravom glasa od ukupno 32.

Skupština je usvojila izvještaj o radu sa finansijskim izvještajem, a predsjednik Pajković je u svom obrazlaganju izvještaja je istakao istorijski uspjeh i prvo učešće muške odbojkaške reprezentacije Crne Gore na Evropskom prvenstvu.

Pajković je bio jedini kandidat za predsjednika.

Pored njega u Upravnom odboru su Nenad Vujanović, Dragan Drobnjak, Darko Prebiračević, Mladen Brnović, Nemanja Zenović, Zoran Kalezić i Miloš Ćulafić kao aktivni sportista.

Delegati Skupštine usvojili su i programske aktivnosti OSCG za period 2020-2021.

Usvojene su propozicije takmičenja za narednu takmičarsku sezonu, ali je Skupština ovlastila Upravni odbor da može donijeti Odluku o izmjeni propozicija takmičenja ukoliko bude dodatnih prijava učesnika.

Takođe su usvojene i smjernice za donošenje novog Pravilnika o dodjeli priznanja najboljima i najperspektivnijima.

Na današnjoj Skupštini prisutni su bili i Balša Radulović ispred Trenerske organizacije, kao i Sonja Simonovska, predsjednica Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore.

Bonus video: