Ko je Zoran Vukčević, čovjek koji je oduzeo riječ bivšem kapitenu odbojkaša?

Vukčević je dobro poznato odbojkaško ime - nekadašnji igrač, bivši pomoćnik Igora Kolakovića, a kasnije i trener i direktor Budućnosti, te selektor mlađih reprezentacija.

29644 pregleda 24 reakcija 24 komentar(a)
Zoran Vukčević, Foto: Savo Prelević
Zoran Vukčević, Foto: Savo Prelević

Milan Marković je za TV Vijesti rekao sve što je htio da kaže na Skupštini OSCG.

I nije u tome bilo ništa strašno, osim nekoliko konstatacija o predsjedniku Cvetku Pajkoviću, kakvih ima uglavnom na svim skupštinama crnogorskih saveza.

Da je predsjednik Skupštine Zoran Vukčević pustio Markovića da kaže šta misli, vjerovatno bi za to čuli samo ljudi koji su u odbojci. Ovako, dao je autogol - problemi ne da nisu gurnuti pod tepih time što je nekadašnji kapiten nacionalnog tima spriječen da o njima govori, već su postali tema dana u crnogorskim sportskim krugovima.

Možda su u OSCG navikli da sve prođe bez disonantnih tonova, ali je Marković pogodio suštinu - crnogorska odbojka je na izdisaju i propadaće dok god svi budu zabadali glavu u pijesak i vodili se sitnim ličnim interesima. A na kraju neće biti ničega što bi im privuklo interes...

Zoran Vukčević je dobro poznato ime u odbojkaškim krugovima, ali se nakon pomenutog slučaja na Skupštini OSCG, do sada nezabilježenog kada su u pitanju krovne sportske asocijacije, mnogi van odbojke, i sporta uopšte, zapitali - ko je čovjek koji je onako oduzeo riječ nekadašnjem kapitenu reprezentacije, delegatu na Skupštini?

Zoran Vukčević je nekadašnji odbojkaš, bivši pomoćnik Igora Kolakovića, a kasnije i trener i direktor Budućnosti, te selektor mlađih reprezentacija.

Za predsjednika Skupštine OSCG izabran je 24. decembra 2018, na vanrednoj Skupštini kada je Odbojkaški savez usklađivao rad i akt sa novim Zakonom o sportu.

Bonus video: