Raskol u crnogorskoj odbojci: Reprezentativac traži ostavku predsjednika Saveza

"Ja, Marko Bojić, odbojkaški reprezentativac Crne Gore, ovim putem tražim od aktuelnog predsjednika Cvetka Pajkovića da podnese neopozivu ostavku sa čela OSCG zbog sistematskog uništavanja odbojke u posljednjih osam godina", napisao je Bojić

26971 pregleda 135 reakcija 61 komentar(a)
Marko Bojić, Foto: Ronald Hoogendoorn
Marko Bojić, Foto: Ronald Hoogendoorn

Bivši reprezentativac i kapiten Milan Marković je prvi progovorio o problemima u crnogorskoj odbojci i izgleda samo pokrenuo lavinu.

Sada se oglasio i Marko Bojić, uz Vojina Ćaćića najbolji crnogorski igrač, učesnik Evropskog prvenstva sa Crnom Gorom, koji traži ostavku predsjednika OSCG Cvetka Pajkovića.

"Ovim putem želim da iznesem svoj lični stav po pitanju aktuelnih dešavanja u crnogorskoj odbojci, čiji ugled je narušen još odavno, a posljednjih dana smo dobili i potvrdu svega toga.

"Ja, Marko Bojić, odbojkaški reprezentativac Crne Gore, ovim putem tražim od aktuelnog predsjednika Cvetka Pajkovića da podnese neopozivu ostavku sa čela OSCG zbog sistematskog uništavanja odbojke u posljednjih osam godina, kao i neopozivu ostavku aktuelnog presjednika skupštine Zorana Vukčevica zbog narušavanja ugleda odbojke na posljednjoj sjednici skupštine OSCG, kao i nesposobnosti za vršenje iste funkcije.

Ukoliko se u kratkom periodu ne utvrdi odgovornost za gore navedene tvrdnje, pozivam Ministarstvo sporta i mladih na čelu sa gospodinom Janovićem da javno reaguje na gore navedeni sadržaj", napisao je Bojić.

Bonus video: