Predsjednik Evropske odbojkaške konfedercije čestitao Pajkoviću: Radujem se nastavku sjajne saradnje

Boričić je u poruci istakao da je bio veoma srećan kada je saznao da je Pajković reizabran na mjestu predsjednika Odbojkaškog saveza Crne Gore

1855 pregleda 2 komentar(a)
Cvetko Pajković, Foto: Stefan Ivanović
Cvetko Pajković, Foto: Stefan Ivanović

Aleksandar Boričić, predsjednik Evropske odbojkaške konfederacije čestitao je predsjedniku OSCG Cvetku Pajkoviću reizbor na tu funkciju.

Boričić je u poruci istakao da je bio veoma srećan kada je saznao da je Pajković reizabran na mjestu predsjednika Odbojkaškog saveza Crne Gore.

"Duboko sam uvjeren da će Vašim profesionalnim rukovođenjem i idejama i motivacijom Vašeg tima i osoblja, a takođe i uz podršku i priznanje od strane sportskih i državnih insititucija i svih ostalih, odbojkaški sport zasigurno nastaviti da dobija na popularnosti kroz događaje koje organizujete i kroz nastupe vaših sportista", navodi se u pismu.

"Oslanjamo se na sve dobre koncepte i projekte, tako da zajedno možemo i dalje razvijati i jačati poziciju odbojkaškog sporta u Vašoj zemlji i širom Evrope.

Čestitajući Vam još jednom i sa željama za sve najbolje u budućem radu, radujem se nastavku naše sjajne saradnje i još značajnijem napredku u narednom periodu na našoj zajedničkoj misiji na promociji odbojkaškog sporta", stoji u Boričićevom pismu.

Sa mojim najvećim ličnim poštovanjem,

Bonus video: