Velika pobjeda: Prašović kao furija, slijedi borba za svjetsku titulu (video)

Crnogorski bokser savladao je Edina Puhala iz BiH prekidom u devetoj rundi, pa bi trebalo da se u borbi za titulu sastane sa pobjednikom meča između Britanca Lorensa Okolija i Poljaka Kšištofa Glovackog, koji će biti održan 12. decembra

17152 pregleda 16 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Velika pobjeda Dilana Prašovića, koja mu je dala šansu života - da se bori za titulu prvaka svijeta u WBO federaciji kruzer kategorije.

Crnogorski bokser savladao je Edina Puhala iz BiH prekidom u devetoj rundi, pa bi trebalo da se u borbi za titulu sastane sa pobjednikom meča između Britanca Lorensa Okolija i Poljaka Kšištofa Glovackog, koji će biti održan 12. decembra.

"Uništiću ih obojicu istog dana", kazao je Prašović nakon meča.

Prašović (25) je na reviji u Beogradu ostvario 14. pobjedu u isto toliko mečeva, a Puhalo je doživio prvi poraz u 19. borbi u profi karijeri.

Naš borac je tri puta bacao na pod rivala, a dotukao ga je u osmoj i devetoj rundi, kada mu je našao slabu tačku - pogađao ga je aperkatom u stomak.

Prethodno ga je u drugoj rundi Prašović pogodio lijevim krošeom u bradu.

Puhalo se vratio, bio povremeno veoma opasan, ali je Novljanin izdržao, a kada je osjetio gdje je Puhalo ranjiv, to je iskoristio na najbolji način...

Bonus video: