"30:0": Habibov agent ostavio misteriznu poruku

Habibov otac i mentor Abdulmanap, koji je preminuo u julu od posljedica koronavirusa, želio je, naime, da se njegov sin oprosti kada ostvari 30. trijumf

7316 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Habib Nurmagomedov je prije 20-ak dana u suzama objavio da se povlači sa scene, nakon što je protiv Džastina Gejčija ostvario 29. uzastopnu pobjedu u MMA karijeri.

Uradio je to, kako je rekao, zbog obećanja majci da se više neće boriti.

Međutim, njegov agent Ali Abdelaziz objavio je misterioznu poruku na društvenim mrežama, kojom je nagovijestio da Habibova odluka možda i nije definitivna.

"30-0", kratko j jasno je postavio Abdelaziz.

Habibov otac i mentor Abdulmanap, koji je preminuo u julu od posljedica koronavirusa, želio je, naime, da se njegov sin oprosti kada ostvari 30. trijumf.

Odmah nakon borbe sa Gejčijem, šef UFC organizacije Dejna Vajt je izrazio nadu da će Nurmagomedov promijeniti mišljenje.

"Habib i ja smo razgovarali, bio je vrlo emotivan kada je ta borba završila, ali imam osjećaj da bi možda mogao ići po 30. pobjedu. Želim da se opet bori, a njegov otac je želio da mu sin karijeru završi sa 30-0 i mislim da bi Habib želio da mu ispuni tu želju", kazao je Vajt.

Bonus video: