OSCG izabrao najbolje: Nagrađeni Blažo Milić i Nevena Vukčević

Milić je prethodne sezone sa Budvom osvojio Kup i prvenstvo Crne Gore. Vukčević je predvodila Galeb do trofeja Kupa Crne Gore.

3008 pregleda 0 komentar(a)
Blažo Milić (arhiva), Foto: OSCG
Blažo Milić (arhiva), Foto: OSCG

Član Budve, Blažo Milić i Nevena Vukčević iz barskog Galeba najbolji su odbojkaš i odbojkašica domaćeg prvenstva, u tradicionalnom izboru Odbojkaškog saveza.

Milić je prethodne sezone sa Budvom osvojio Kup i prvenstvo Crne Gore.

Vukčević je predvodila Galeb do trofeja Kupa Crne Gore.

Za najbolje crnogorske odbojkaše u inostranstvu proglašeni su Vojin Ćaćić iz grčkog Panatinaikosa i Saška Đurović, članica Tenta (Srbija).

Za najperspektivnijeg odbojkaša za 2020. godinu izabran je Vukašin Cimbaljević iz Galeba, dok je najperspektivnija Simona Petranović iz istog kluba.

Za najbolje trenere u domaćem prvenstvu izabrani su Balša Radulović, nekadašnji trener odbojkaša Budućnost Volej Bemaxa i Nikola Masoničić, šef stručnog štaba odbojkašica Galeba.

Odbojkaški savez saopštio je da zbog trenutne epidemiološke situacije u državi, ali i zbog mjera Ministarstva zdravlja, neće organizovati tradiocionalnu dodjelu godišnjih priznanja najboljima, već će biti uručena u svojim prostorijama 28.decembra.

Navodi se da će biti uručeni i pehari osvajačima Prve muške i ženske lige za sezonu 2019/2020, ekipama Budve i Luke Bar.

Bonus video: