Ognjenu pobjeda i nacionalni rekordi u Beogradu

Atletičar beranskog kluba Lim, Ognjen Marsenić, trijumfoavo je na 60 metara a bio drugi u sprintu na 200 metara uz nacionalne crnogoske rekorde za mlađe juniore

4118 pregleda 3 komentar(a)
Marsenić na vrhu pobjedničkog postolja u Beogradu, Foto: ASCG
Marsenić na vrhu pobjedničkog postolja u Beogradu, Foto: ASCG

Atletičar beranskog kluba Lim, Ognjen Marsenić, osvojio je zlato i srebro u sprinterskim disciplinama na jubilarnom međunarodnom,10. Novogodišnjem mitingu Crvene zvezde u Beogradu.

Zvanično najbolji crnogorski mlađi junior u izboru Atletskog saveza Crne Gore, šesnaestogodišnji Ognjen Marsenić bio je zlatni u sprintu na 60 metara, a srebrni na 200 metara. U obje discipline Marsenić je postavio nove državne rekorde za mlađe juniore.

Tako je novi nacionalni rekord u dvorani an 60 meatra sada 7,17 sekundi dok je na 200 metara Ognjenov i nacionalni rekord za mlađe juniore 23,17 sekundi.

Ognjen, čiji je trener profesor Zoran Jojić, nedavno je u izboru Atletskog saveza Crne Gore proglašen za najuspješnijeg mlađeg juniora Crne Gore za 2020.godinu.

Atletski klub Crvena zvezda bio je domaćin „Novogodišnjeg mitinga“, posljednjeg u 2020. godini, ali prvog u zimskoj sezoni koja slijedi u dvorani.

Bonus video: