SAČEKAĆE DRUGU PRILIKU

Radošević se zahvalio klubovima na kandidaturi za predsjednika Bokserskog saveza

BSCG će uskoro dobiti novog predsjednika, umjesto Blaža Šaranovića

9068 pregleda 126 reakcija 11 komentar(a)
Predrag Radošević, Foto: Privatna arhiva
Predrag Radošević, Foto: Privatna arhiva

Crnogorski profesionalni bokser Predrag Radošević zahvalio se klubovima koji su ga kandidovali za mjesto predsjednika Bokserskog saveza Crne Gore.

BSCG će uskoro dobiti novog predsjednika, umjesto Blaža Šaranovića.

"Povodom informacije da sam od strane pojedinih bokserskih klubova predložen za kandidata na predstojećem izboru za predsjednika Bokserskog saveza Crne Gore, imamo potrebu da se obratim javnosti. Prije svega čini mi veliku čast i zadovoljstvo što sam predložen kao kandidat za izbor predsjednika Bokserskog saveza, te koristim ovu priliku da se zahvalim na ukazanom povjerenju. Međutim, kako je ovaj poziv stigao prilično kasno, skoro pred samu Izbornu skupštinu, kao ozbiljan i odgovoran čovjek, nijesam imao prostora da sagledam sve okolnosti koje bi bile potrebne za uspješno planiranje i upravljanje ovim Savezom", saopštio je Radošević.

"Takođe, kao drugi razlog naveo bih moje profesionalne planove i obaveze u profi boksu i poslovima koje obavljan u sektoru Specijalne policije Crne Gore. Imao sam potrebu da obavijestim javnost da odustajem od kandidature, a novom predsjedniku i Upravnom odboru Bokserskog saveza želim uspjeh u radu i dobre sportske rezultate, kako na domaćem, tako i na međunarodnom planu, uz punu moju podršku, mojih kontakata i prijatelja boksa", saopštio je Radošević.

"Ne želeći da povrijedim osjećanja onih koji su me predložili, takođe koristim priliku da saopštim da ću na sljedećem izboru za predsjednika, ukoliko i tada budem potencijalni kandidat, sa radošću prihvatiti taj izazov", naveo je Radošević.