uprava za sport i mlade

Lalošević primio bokserske šampione, stipendije za osvajače medalja

Lalošević je čestitke uputio i rukovodstvu Bokserskog saveza Crne Gore, a posebno selektoru Bošku Draškoviću i njegovom stručnom timu, te istakao da se raduje budućoj saradnji

2459 pregleda 234 reakcija 1 komentar(a)
Lalošević i osvajači medalja na EP, Foto: Gov.me
Lalošević i osvajači medalja na EP, Foto: Gov.me

Vasilije Lalošević, direktor Uprave za sport i mlade, ugostio je osvajače zlatnih i bronzanih medalja na Evropskom prvenstvu u boksu za mlade - Bojanu Gojković, Petra Liješevića, Ninu Radenović i Miloša Krasnićija, kao i predsjednika Bokserskog saveza Aleksandra Klemenka, selektor Boška Draškovića, trenera Nikolu Ružića i predsjednika bokserskog kluba Budva Davora Dokića.

"Lalošević je čestitao našim sportistima ostvareni uspjeh, kao i stečeno pravo na jednogodišnju stipendiju i status perspektivnog sportiste", saopšteno je iz Uprave za sport i mlade.

“Mladi bokseri predstavljaju pravi primjer kako se kontinuirani rad, posvećenost i ljubav prema onome čime se bavite, zaista isplate. Uvjeren sam da će uspjesi ovih mladih i talentovanih ljudi dodatno podstaknuti našu omladinu da krenu njihovim stopama”, kazao je direktor Uprave za sport i mlade.

Lalošević je čestitke uputio i rukovodstvu Bokserskog saveza Crne Gore, a posebno selektoru Bošku Draškoviću i njegovom stručnom timu, te istakao da se raduje budućoj saradnji.

Evropsko prvenstvo u boksu za mlade održano je od 11. do 23. novembra prošle godine u Budvi. Na takmičenju su učestvovale 22 zemlje, sa više od 170 boksera.

Sportistima su danas uručene i Evropske omladinske kartice, koje omogućavaju svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta od 13 do 29 godina da koriste preko 100 popusta u Crnoj Gori i preko 60 hiljada popusta u čitavoj Evropi.

Preporučujemo za Vas