sastanak u upravi za sport

Lalošević sa Barovićem i Kapisodom: Sportisti na prvom mjestu

On je naglasio da je Crna Gora oduvijek bila prepoznata kao zemlja izvrsnih sportskih talenata, koji su nadasve kroz ogromnu ljubav i naklonost prema sportu, kreirali plodno sportsko tlo za buduće generacije

4655 pregleda 90 reakcija 6 komentar(a)
Lalošević sa čelnicima KSCG, Foto: Printscreen
Lalošević sa čelnicima KSCG, Foto: Printscreen

Direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević ugostio je danas predsjednike Košarkaškog i Rukometnog saveza Crne Gore - Veselina Barovića i Petra Kapisodu, kao i generalne sekretare Petra Popovića i Emira Bešliju.

"Uvjeren sam da će institucija na čijem sam čelu imati kontinuirano dobru i uspješnu saradnju, kako sa košarkaškim i rukometnim, tako i sa svim ostalim sportskim savezima u Crnoj Gori, a sve u cilju očuvanja iskonski kvalitetne sportske tradicije - stavljanja sportiste na prvo mjesto", ističe Lalošević.

On je naglasio da je Crna Gora oduvijek bila prepoznata kao zemlja izvrsnih sportskih talenata, koji su nadasve kroz ogromnu ljubav i naklonost prema sportu, kreirali plodno sportsko tlo za buduće generacije.

"Jasno je dakle, da je naša primarna intencija da nastavimo tim putem, te da kroz ujedinjenost i zajedničku snagu doprinesemo dodatnom razvoju crnogorskog sporta", zaključio je Lalošević.

Iz Uprave za sport je navedeno da će "kroz razgovor sa nacionalnim sportskim savezima, biti utvrđena mogućnost finansiranja, iako je na snazi privremeni budžet, svih turnira za odlazak na Olimpijske igre, Evropska ili svjetska prvenstva".

Preporučujemo za Vas