Lalošević sa Savićevićem i Đurđevcem o razvoju fudbala

Prošle sedmice direktor Uprave za sport i mlade ugostio je i predstavnike Rukometnog i Košarkaškog saveza Crne Gore, te u tom razgovoru napomenuo da će sa nacionalnim sportskim savezima, biti utvrđena mogućnost finansiranja

4444 pregleda 79 reakcija 17 komentar(a)
Sastanak Laloševića sa Savićevićem i Đurđevcem, Foto: Uprava za sport
Sastanak Laloševića sa Savićevićem i Đurđevcem, Foto: Uprava za sport

Vasilije Lalošević, direktor Uprave za sport i mlade, ugostio je danas rukovodstvo Fudbalskog saveza Crne Gore - predsjednika Dejana Savićevića i generalnog sekretara Momira Đurđevca.

„Uprava za sport i mlade nastavlja dobru saradnju sa svim sportskim savezima, u korist naših sportista. Intencija je uvijek ista, da obezbijedimo što bolje uslove budućim nadama crnogorskog sporta da na što bolji i efikasniji način predstavljaju Crnu Goru na internacionalnoj sportskog sceni“, zaključuje Lalošević.

Prošle sedmice direktor Uprave za sport i mlade ugostio je i predstavnike Rukometnog i Košarkaškog saveza Crne Gore, te u tom razgovoru napomenuo da će sa nacionalnim sportskim savezima, biti utvrđena mogućnost finansiranja.

U razgovoru predsjednika Savićevića, generalnog sekretara Đurđevca i direktora Uprave za sport i mlade bilo je riječi o aktivnostima Fudbalskog saveza Crne Gore, oko razvoja infrastrukture glavnih i pomoćnih fudbalskih stadiona, kako bi se stvorili uslovi da se u svim gradovima Crne Gore sprovedu takvi projekti.

Fudbalski savez će, saopšteno je, kao i do sada bezrezervno podržati svaku akciju unapređenja uslova za razvoj najpopularnije sporedne stvari na svijetu.

Bonus video: