Lalošević zadovoljan sastancima sa čelnicima saveza

Lalošević je ugostio danas predsjednike Kik Boks, Biciklističkog, Bućarskog, Auto Karting i Džiu džicu saveza Crne Gore – Ivana Strugara, Dejana Popovića, Dejana Maslovara, Željka Banićevića i Ranka Vukotića

4293 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Uprava za mlade i sport
Sa sastanka, Foto: Uprava za mlade i sport

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević kazao je zadovoljan sastancima sa čelnicima nacionalnih sportskih saveza i da je optimista kada je u pitanju nastavak zajedničkog puta.

Lalošević je ugostio danas predsjednike Kik Boks, Biciklističkog, Bućarskog, Auto Karting i Džiu džicu saveza Crne Gore – Ivana Strugara, Dejana Popovića, Dejana Maslovara, Željka Banićevića i Ranka Vukotića.

On je kazao da ga raduje što je imao priliku da ugosti predstavnike nacionalnih sportskih saveza, navodeći da je sa njima razgovarao o budućoj saradnji, kao i o njihovim aktivnostima koje slijede u narednom periodu.

"Ono što bih svakako želio da pohvalim jeste spremnost i odlučnost koju sam prepoznao kod svih dosadašnjih sagovornika da na jedan krajnje nesebičan način stvorimo sistem u kojem će centralna figura pripadati upravo sportisti", rekao je Lalošević.

Bonus video: