Slavni Meksikanac sam oslobodio brata, vlasti nisu znale za otmicu, Kanelo: Policija je korumpirana

"Bile je neprijatno, tri dana sam razgovarao sa tim bitangama. Niko ništa nije znao. Uspio sam na kraju", kazao je Alvares, koji se u tom periodu pripremao za borbe sa Fildingom i Golovkinom

11474 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Jedan od najboljih boksera današnjice Saul Kanelo Alvares otkrio je da je prije tri godine njegov brat bio kidnapovan i da je on lično pregovarao sa otmičarima, te da nije obavještavao meksičku policiju o tom slučaju.

"Bile je neprijatno, tri dana sam razgovarao sa tim bitangama. Niko ništa nije znao. Uspio sam na kraju", kazao je Alvares, koji se u tom periodu pripremao za borbe sa Fildingom i Golovkinom.

"Ne, policiju nisam obavijestio, jer je policija vjerovatno bila u saradnji sa otmičarima. Korumpirana je. Tako stoje stvari u Meskiku".

Kazao je da zbog bezbjednosne situacije ne ide u domovinu.

"Postalo je vrlo neprijatno i za mene i za moju porodicu. Bezakonje je, vlast to ne zanima, već druge stvari", rekao je jedan od najslavnijih Meksikanaca.

Alvares će narednog vikenda boksovati sa Britancem Bilijem Džoom Sandersom za ujedinjenje titula u super-srednjoj kategoriji u verzijama WBC, WBA i WBO.

"U svaku borbu ulazim kao da je posljednja, znam da u boksu svašta može da se dogodi. Prije svakog meča kažem porodici - ne brinite, ne plačite, ako umrem, umrijeću radeći ono što volim", kazao je Kanelo.

Bonus video: