Riješen problem sa ringom, Sanders spreman da izazove Kanela

Problem je nastao zato što je ring u kome će se održati borba bio manjih dimenzija, tako da je Sanders juče zaprijetio da će napustiti Dalas, a nije se pojavio na prvom "face off" događaju uoči duela sa Meksikancem

4462 pregleda 1 komentar(a)
Bili Džo Sanders, Foto: AP
Bili Džo Sanders, Foto: AP

Veliki bokserski spektakl u Dalasu biće, ipak, održan - Britanac Bili Džo Sanders potvrdio je da je problem sa dimenzijama ringa riješen, tako da će se sa Saulom Kanelom Alvaresom boriti za ujedinjenje titula u super-srednjoj kategoriji u verzijama WBC, WBA i WBO.

Problem je nastao zato što je ring u kome će se održati borba bio manjih dimenzija, tako da je Sanders juče zaprijetio da će napustiti Dalas, a nije se pojavio na prvom "face off" događaju uoči duela sa Meksikancem.

"Mi smo željeli da dimenzije ringa budu 24 stope (oko 7,3 metra), prihvatili smo 22 stope, a onda smo saznali da će biti 18 stopa. Nismo se spremali za to, to nije ring za profesionalne mečeve ovakvog uloga", saopšteno je iz Sandersovog tima kasno sinoć.

Prijetnja je dala rezultat, pa je pronađeno rješenje.

"Sve je sređeno, ring više nije problem", kazao je Sanders.

Britanac ima svih 30 pobjeda u karijeri, Alvares 55 trijumfa, dvije neriješene borbe i poraz od Flojda Mejvedera, prije skoro devet godina.

Bonus video: