Tekvondo klub "S3" bez premca na turniru u Ulcinju

Turniru je predhodio odličan rezultat takmičarke kluba "S3" Marije Nestorović, koja je na međunarodnom turniru u Nišu osvojila zlato za pionirke

3627 pregleda 132 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Tekvondo klub S3
Foto: Tekvondo klub S3

Tekvodno klub "S3" iz Podgorice učestvovao je sa 15 takmičara i osvojio 11 medalja, kao i prvo mjesto u ekipnom plasmanu na turniru "Ulcinj Trophy 2021", koji je održan prošle subote.

Turnir je okupio 550 takmičara iz 45 klubova i pet država regiona.

Zlatne medalje za "S3" osvojile su pionirke Tara Šljivančanin, Marija Nestorović, Anja Mihajlović, Jana Mijović i Isidora Femić i sa tom cinjenicom smo posebno ponosni.

Srebrom su se okitili Aleksa Senić, Lana Baletić, Luka Baletić i Dušan Radulović, dok su bronze osvojili Petar Adćić i Novak Stijepović.

"Pored svih poteškoca vezanih za odvijanje treninga, izazvanim pandemijom, uspjeli smo da održimo kontinutet rada koji je rezultirao titulom ekipnog prvaka", kazao je trener Vlado Stanišić.

S3
foto: Tekvondo klub S3

Turniru je, inače, predhodio odličan rezultat takmičarke kluba "S3" Marije Nestorović, na međunarodnom turniru u Nišu, koji je održan vikend ranije. Ona je na turniru na kojem je učestvovalo 850 takmičara iz 19 zemalja i 100 klubova osvojila zlatnu medalju i titulu najbolje pionorke na turniru.

Bonus video: