Kodio zvanični IT partner crnogorskim olimpijcima

"Našom partnerstvom pridružićemo se najuspješnijim crnogorskim kompanijama koje će kao partneri Crnogorskog olimpijskog komiteta pokazati da sportisti imaju u svim sferama kvalitetnu podršku"

14135 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Kodio
Foto: Kodio

Crnogorski zlatni sportski tim tokom predstojećih ljetnjih Olimpijskih igara (OI) u Tokiju imaće i podršku kompanije Kodio doo iz Podgorice, jedne od najuspješnijih za razvoj digitalnih platformi u ovom dijelu Evrope.

U okviru programa društveno-odgovornog poslovanja, Kodio je prepoznao značaj podrške zlatnim sportistima i kao zvanični IT partner pridružio se sponzorskom timu najuspješnijih kompanija koje su u susret OI podržale Crnogorski olimpijski komitet (COK).

Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik COK-a Dušan Simonović i predstavnik kompanije Kodio, Vladimir Perunović.

"Naše je veliko zadovoljstvo i čast što smo u prilici da budemo sponzor nacionalnog olimpijskog komiteta, a posebno Crne Gore. Našom partnerstvom pridružićemo se najuspješnijim crnogorskim kompanijama koje će kao partneri Crnogorskog olimpijskog komiteta pokazati da sportisti imaju u svim sferama kvalitetnu podršku", rekao je Perunović.

Kodio ugovor
foto: Kodio

Kompanija za razvoja digitalnih platformi osnovana 2018. godine, Kodio doo, je jedno od najuspjesnijih preduzeća u ovom dijelu Evrope u dijelu izrade platformi za upravljanje tržištem internet reklamnog prostora, te sistema unapređenja bazičnog proizvoda kupca i njegovog distribuiranja do krajnjih korisnika kroz postojeći reklamni prostor na internetu.

Crnogorski olimpijski komitet zvanično je prepoznat kao nacionalni komitet na Generalnoj skupštini MOK-a 7. jula 2007. godine u Gvatemala Sitiju. Samo godinu kasnije, Crna Gora je u Pekingu nastupila kao samostalna sportska nacija na OI.