DIREKTOR UPRAVE ZA SPORT

Lalošević ugostio Mariju Jovanović: Država je riješena da brine o sportistima

"Možemo samo da se ponosimo našim izuzetnim sportistima, koji svojim izvanrednim ostvarenjima zadivljuju u gotovo svim oblastima našu i publiku širom svijeta, te na najbolji način govore o Crnoj Gori", rekao je direktor Upraveza sport Vasilije Lalošević

2502 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Uprava za sport i mlade
Foto: Uprava za sport i mlade

Direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević je danas primio proslavljenu crnogorsku rukometašicu Mariju Jovanović, koja već osam godina uživa status vrhunskog sportiste.

"Uprava za sport i mlade na ovaj način pokazuje riješenost države da ulaže i brine o sportskim talentima i izuzetnim sportistima. Marija Jovanović je shodno uspjesima ostvarenim u rukometnoj reprezenaciji i shodno Zakonu o sportu, dobila pravo na doživotnu mjesečnu naknadu, za izuzetne sportske rezultate. Ove rezultate ona je ostvarila osvojivši zlatnu medalju na Evropskom seniorskom prvenstvu 2012. godine i osvojivši srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine", poručio je Lalošević.

"Možemo samo da se ponosimo našim izuzetnim sportistima, koji svojim izvanrednim ostvarenjima zadivljuju u gotovo svim oblastima našu i publiku širom svijeta, te na najbolji način govore o Crnoj Gori", dodao je Lalošević.

Marija Jovanović se zahvalila direktoru Laloševiću na gostoprimstvu.

"Želim da se zahvalim Upravi za sport i mlade i cjelokupnom društvu, koje brine o vrhunskim sportistima“, istakla je bivša reprezentativka.

Preporučujemo za Vas