Bečić razgovarao sa selektorom i čelnicima Vaterpolo saveza Crne Gore

"Iskrenošću među sobom i ljubavlju prema svojoj zemlji ste izgradili pobjednički timski duh i uvjeren sam da je to razlog vaših kontinuiranih uspjeha", rekao je Bečić

9933 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Skupstina.me
Foto: Skupstina.me

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se sa Đurom Marićem, predsjednikom Vaterpolo saveza Crne Gore, Vladimirom Gojkovićem, selektorom reprezentacije i Mirzom Krcićem, predsjednikom Skupštine Vaterpolo saveza.

Bečić je, kako je saopšteno iz Skupštine, uputio još jednom čestitke povodom osvajanja zlatne medalje u Svjetskoj ligi, kao i za plasman na Olimpijske igre.

"Iskrenošću među sobom i ljubavlju prema svojoj zemlji ste izgradili pobjednički timski duh i uvjeren sam da je to razlog vaših kontinuiranih uspjeha", rekao je Bečić.

Predsjednik Skupštine je izrazio zadovoljstvo činjenicom da će vaterpolo reprezentacija Crne Gore zaigrati po četvrti put na najvećoj svjetskoj sportskoj smotri, kao i očekivanje da će ovoga puta istorijskom olimpijskom medaljom, još jednom ponosnom učiniti cijelu Crnu Goru.

Predstavnici Vaterpolo saveza, kako je saopšteno, upoznali su Bečića sa infrastrukturnim izazovima u radu, naglasivši da uz pomoć države i kroz održive izvore finansiranja vaterpolo klubova treba raditi na jačanju kapaciteta, kako za adekvatan tretman seniora i vrhunskih sportista kao najboljih ambasadora - tako i za razvoj mlađih selekcija koje predstavljaju budućnost.

Bečić je poželio Gojkoviću uspješan put i dobar plasman na Olimpijskim igrama ističući da se, osjeća odlična hemija u reprezentaciji i homogenost ekipe, te da je sve to rezultat maestralnog vođenja Gojkovića, uz konstataciju da će sa ponosom pratiti igru crnogorskih "zlatnih ajkula".

Gojković je poklonio Bečiću loptu sa potpisima svih igrača vaterpolo reprezentacije Crne Gore.

Bonus video: