Senatori Ivović i Brguljan: Ovo su crnogorski olimpijci u Tokiju

Draško Brguljan i Aleksandar Ivović upisaće četvrti nastup na Olimpijskim igrama, za Jovanku Radičević, Majdu Mehmedović i Marinu Rajčić, kao i Danijela Furtulu i Milivoja Dukića, ovo će biti treći nastup na najvećem takmičenju

4269 pregleda 188 reakcija 1 komentar(a)
Foto: Aleksandra Krupanič
Foto: Aleksandra Krupanič

Nakon što Bojana Popović i Vladimir Gojković saopštili ko će biti u sastavu nacionalnih timova za nastup na Olimpijskim igrama, poznata su imena svih naših olimpijaca u Tokiju.

Crna Gora će zvanično imati 33 predstavnika, jer je Danka Kovinić, nažalost, odustala od učešća na teniskom turniru.

Rukometna i vaterpolo reprezentacija imaju po jednog rezervu, a 14, odnosno 12, igračica i igrača.

Draško Brguljan i Aleksandar Ivović upisaće četvrti nastup na Olimpijskim igrama, za Jovanku Radičević, Majdu Mehmedović i Marinu Rajčić, kao i Danijela Furtulu i Milivoja Dukića, ovo će biti treći nastup na najvećem takmičenju.

Rukomet

Marina Rajčić, Ljubica Nenezić, Anastasija Babović, Majda Mehmedović, Jovanka Radičević, Ivona Pavićević, Dijana Mugoša, Andrea Klikovac, Itana Grbić, Đina Jauković, Jelena Despotović, Matea Pletikosić, Ema Ramusović, Tatjana Brnović, Nikolina Vukčević.

Vaterpolo

Slaven Kandić, Draško Brguljan, Miroslav Perković, Marko Petković, Uroš Ćućković, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Dušan Matković, Dušan Banićević i Petar Tešanović.

Atletika

Marija Vuković, Danijel Furtula

Plivanje

Anđela Antunović, Boško Radulović

Džudo

Jovana Peković

Streljaštvo

Jelena Pantović

Jedriličarstvo

Milivoj Dukić

Bonus video: