Članovi PVK Nikšić osvojili 17 medalja na plivačkom mitingu u Mostaru

U konkurenciji 20 klubova i više od 360 plivača iz BiH i Hrvatske takmičari PVK Nikšić osvojili su pet zlatnih, sedam srebrnih i pet bronzanih medalja

1765 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: PVK Nikšić
Ilustracija, Foto: PVK Nikšić

U Mostaru je protekle subote održan VI Međunarodni plivački miting "Orka - Arena Cup 2021", na kojem je Crnu Goru predstavljao PVK Nikšić.

U konkurenciji 20 klubova i više od 360 plivača iz BiH i Hrvatske takmičari PVK Nikšić osvojili su 17 medalja - pet zlatnih, sedam srebrnih i pet bronzanih.

Jovana Vučetić je osvojila tri zlatne i jednu bronzanu medalju i sa četiri osvojene medalje bila među osam najboljih takmičara na turniru.

vaterpolisti klinci Nikšić
foto: PVK Nikšić

Zlatne medalje osvojili su još Miloš Burić i Lana Komnenović. Branko Đurđevac osvojio je dva srebra i jednu bronzu, dok su Jovana Baošić i Mia Đurđić osvojile po dvije srebrne medalje.

vaterpolisti klinci Nikšić
foto: PVK Nikšić

Majda Tomašević osvojila je srebro, a Dado Jaganjac, Luka Komnenović i Andrija Radulović bronzu.

vaterpolisti klinci Nikšić
foto: PVK Nikšić

Ekipu su predstavljala 22 plivača: Janja Đurđić, Mia Đurđić, Jovana Vučetić, Vasilisa Raičević, Jovana Đurđevac, Anja Popović, Jovana Baošić, Lana Komnenović, Vjera Vujačić, Majda Tomašević, Ivan Burić, Miloš Burić, Andrija Radulović, Vuk Vujačić, Dado Jaganjac, Stevan Kavaja, Jovan Popović, Luka Komnenović, Lazar Varajić, Branko Đurđevac, Vasilije Cicmil i Andrej Golubović. Treneri ekipe su Vasilije Vlahović i Dijana Simanić.

Bonus video: