Sportska kladionica Meridian donira 100 eura za svaku pobjedu vaterpolista na OI

Crnu Goru će na OI u Tokiju predstavljati 33 sportista u sedam sportova

10918 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Karakter, veliko srce, borbenost i zajedništvo krasi naše predstavnike na Olimpijskim igrama – a prema brojnim očekivanjima, Crnu Goru očekuje bar jedna medalja.

Sportska kladionica Meridian vjeruje u naše sportiste, pa je tako odlučila da za svaku pobjedu naših Ajkula donira 100eur u humanitarne svrhe.

Naše vaterpoliste očekuju, nimalo laki mečevi u sledećim terminima:

25.07. 08.30 Crna Gora - Australija

27.07. 04.30 Crna Gora - Španija

29.07 08.30 Crna Gora - Hrvatska

31.07. 03.00 Crna Gora - Kazahstan

02.08. 07.00 meč vječitih rivala – Crna Gora - Srbija

Sportska kladionica Meridian će za SVAKU pobjedu izabranika Vladimira Gojkovića donirati 100eur u humanitarne svrhe. Prema svim prognozama, najteži dueli i velika očekivanja su sa Hrvatskom i Srbijom.

OČEKUJE CRNA GORA OVE GODINE MEDALJU – Crnu Goru će na OI u Tokiju predstavljati 33 sportista u sedam sportova - zlatne lavice, naše ajkule, atletičari Marija Vuković i Danijel Furtula, džudistkinja Jovana Peković, plivači Anđela Antunović i Boško Radulović, Milivoj Dukić u jedrenju i Jelena Pantović u streljaštvu.

Meridianbet vjeruje u naše Ajkule kao i u sve naše sportiste; želi da se zastava naše države zavijori u Tokiju i da stvarnost bude mnogo bolja od bilo kojih prognoza.

Priključi se i ti najvećem sportskom događaju – registruj se na meridianbet.me, pokupi sjajne bonuse dobrodošlice i uživaj u najboljim kvotama za Olimpijske igre, mnogobrojnim robnim i novčanim poklonima, kazino čaroliji i svijetu virtuala.

SREĆNO NAŠI!