Kapiten "ajkula": Ništa strašno, izgubljena utakmica od velike ekipe

Vaterpolisti Crne Gore poraženi su danas od Španije (8:6) u meču 2. kola olimpijskog turnira

8805 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Draško Brguljan je u karijeri koja traje više od 15 godina navikao i na pobjede i na poraze.

Toliko je iskusan, toliko je toga osjetio u bazenu, da jedan izgubljen meč u grupnoj fazi velikog takmičenja ne može da ga poremeti.

Vaterpolisti Crne Gore poraženi su danas od Španije (8:6) u meču 2. kola olimpijskog turnira.

"Izgubili smo od ekipe koja je igrala finale na posljednja tri velika takmičenja, izgubili smo od sjajne ekipe. Osam primljenih golova je potpuno u redu, kada primimo toliko golova možemo svakoga da pobijedimo, ali danas je napad bio slab. Nismo uspjeli da probijemo zonu, nismo bili strpljivi, imali smo pogrešan izbor šuteva, falilo je, čini mi se, malo energije... Ali, odbrana je bila bolja nego protiv Australije i to je dobro. Ništa strašno, izgubljena utakmica od velikog rivala...", kaže kapiten "ajkula".

Crna Gora je prvi, možda odlučujući, korak ka četvrtfinalu napravila na startu pobjedom nad Australijom, ishod duela sa Španijom ne bi trebalo da utiče na prolaz u drugu fazu.

"Nadam se da ne mijenja ništa, mada ko zna šta će da se dogodi do kraja. Naša grupa je teža od druge. Idemo dalje, nema razmišljanja ni o čemu drugom osim o narednom meču", istakao je Brguljan.

Bonus video: