Lalošević: Crna Gora ponosno ispraća paraolimpijce

Lalošević, koji je na podgoričkom aerodromu ispratio paraolimpijce za Tokio, kazao je da su očekivanja od crnogorskih paraolimpijaca uvijek velika

5546 pregleda 182 reakcija 5 komentar(a)
Foto: Paraolimpijski komitet Crne Gore
Foto: Paraolimpijski komitet Crne Gore

Crna Gora ponosno ispraća paraolimpijce na Paraolimpijeske igre uvjerena da će je, kao što su i do sada to radili, predstavljati na najdostojanstveniji mogući način, kazao je direktor Uprave za sport, Vasilije Lalošević.

Lalošević, koji je na podgoričkom aerodromu ispratio paraolimpijce za Tokio, kazao je da su očekivanja od crnogorskih paraolimpijaca uvijek velika.

„Svojom energijom, zalaganjem i nevjerovatnim optimizmom zaslužujete podršku Crne Gore. Ono što vi radite je za svaku pohvalu i Uprava za sport i mlade će uvijek stati iza vas. Vi ste već pobjednici, samim tim što idete u Tokiju. Na vama je da na pravi način reprezentujete svoju državu, a ne sumnjam da će te kao i da sada to uraditi“, kazao je Lalošević.

On je istakao da im Uprava za sport i mlade želi da u Tokiju ostvare svoje najveće uspjehe.

Stonoteniser Luka Bakić, koji se u ime delegacije zahvalio Laloševiću, kazao je da će uraditi sve da ispune očekivanja.

„Daćemo svoj makismum u Tokiju, nadam se da će to biti dovoljno za dobar rezultat. Uradićemo sve da svoju državu predstavimo u najboljem svjetlu“, kazo je Bakić.

Prvi dio crnogorske ekspedicije, koju čine stonoteniseri Filip Radović i Luka Bakić, trener Nikolae Lupulesku i šef misije Miloš Ranitović, otputovao je večeras preko Istanbula za Tokio.

Crnu Goru će, osim stonotenisera, predstavljati atletičari Marijana Goranović i Miloš Spaić i plivač Ilija Tadić.

Bonus video: