Radonjić računa na tri seniora i sedam juniora u Skoplju

Kik - boks reprezentacija Crne Gore sjutra i preksjutra učestvovaće na Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore i seniore

4312 pregleda 0 komentar(a)
Reprezentacija spremna za Skoplje, Foto: Kik boks savez Crne Gore
Reprezentacija spremna za Skoplje, Foto: Kik boks savez Crne Gore

Kik - boks reprezentacija Crne Gore sjutra i preksjutra učestvovaće na Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore i seniore u Skoplju. Našu selekciju predstavljaće:

Juniori: Hazret Imeri (low kick -51kg), Ilija Perović (low kick -57kg), Nikola Jovetić (low kick -63,5kg), Danilo Bećirović (low kick -81 kg i kick light -79kg), Miloš Mugoša (K1 +91kg), Matija Drobnjak (K1 -81kg i kick light -84 kg) i Uroš Vučinić (kick light -69 kg).

Seniori: Nikola Prlja (low kick -63,5), Lazar Klikovac (K1 - 81kg) i Filip Sekulović (low kick - 86kg).

“Poslije duže pauze zbog koronavirusa konačno se vraćamo međunarodnim takmičenjima. Šampionat u Skoplju biće dobra provjera za naše reprezentativce uoči najvažnijih događaja ove godine - Svjetskog prvenstva za seniore koje će biti održano u oktobru u Italiji, kao i Evropskog prvenstva za kadete i juniore, početkom novembra u Budvi. Očekujem da će naši borci pružiti maksimum u Skoplju i da će crnogorska selekcija nastaviti tradiciju dobrih rezultata", poručio je selektor Goran Radonjić.

Na prvenstvu Balkana u Skoplju učestvovaće borci iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Sjeverne Makedonije, Turske i Bugarske.

Bonus video: