"stidim se u ime Vlade i svih njenih organa do čega su doveli crnogorski sport"

Bulatović: Vlada uništava crnogorski sport

Bulatović dodaje da nema tog poraza koji može boljeti ni približno kao nestručnost i zla namjera ove vlasti koja od decembra do danas istrajno radi jedino protiv Crne Gore i svega crnogorskog

15086 pregleda 167 reakcija 68 komentar(a)
Bulatović, Foto: DPS
Bulatović, Foto: DPS

Sama mogućnost da se dogodi da bi naši sportisti mogli biti diskvalifikovani sa međunarodnih takmičenja, ili da će, u boljem slučaju, nastupati bez zvanične zastave i himne najveće je poniženje u istoriji našeg sporta, kazala je članica Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Maja Bulatović.

"Vlada Crne Gore je skup nesposobnih i uhljebljenih kadrova. Iz dana u dan to dokazuju brojnim primjerima", kazala je ona.

Bulatović dodaje da nema tog poraza koji može boljeti ni približno kao nestručnost i zla namjera ove vlasti koja od decembra do danas istrajno radi jedino protiv Crne Gore i svega crnogorskog.

"Odavno već upozoravamo kako je ministarka Vesna Bratić na poziciju postavljena kako bi se borila protiv svega na čemu počiva građanska Crna Gora. Identično rade i čuveni kadrovi "po dubini" koji nemaju nikakve veze sa oblastima kojima rukovode, a Vasilije Lalošević samo je jedan u nizu primjera partijskog zapošljavanja i klasične zloupotrebe funkcija", smatra Bulatović.

Ona ističe i da kao sportiskinja koja je za Crnu Goru osvajala najznačajnija odličja, koja zna kako je igrati srcem za svoju državu, "stidim se u ime Vlade i svih njenih organa do čega su doveli crnogorski sport. Bilo, ne ponovilo se"

Preporučujemo za Vas