Glamur u Londonu - Prašović: Velika šansa; Okoli: Želim moćan nokaut

Borba Prašović - Okoli je uvodna pred vrhunac glamurozne večeri i duel Antonija Džošue i Aleksandra Usika za titulu prvaka svijeta u četiri federacije teške kategorije

18222 pregleda 234 reakcija 40 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Sve je spremno za bokserski spektakl na najvećoj mogućoj sceni - crnogorski bokser Dilan Prašović se večeras bori za svjetsku titulu na stadionu Totenhema u Londonu protiv domaćeg borca i šampiona Lorensa Okolija.

Ulog je pojas u WBO federaciji kruzer kategorije.

Naš borac je veliki optimista, svjestan je da se nalazi pred najvećim izazovom u karijeri, iako ga čeka pakleno težak zadatak protiv nove zvijezde britanskog boksa, momka koji je 13 od 16 borbi dobio nokautom, a koji će imati podršku čak 60 hiljada navijača na jednom od najljepših i najmodernijih fudbalskih objekata na svijetu...

”Za mene je ovo velika šansa. Niko ne može da me zaustavi da ostvarim san i osvojim pojas svjetskog prvaka. Sve ću, uostalom, reći tokom borbe. Okoli je sjajan borac, strašan udarač, ali ja vjerujem u sebe. I on je čovjek kao i ja - znam da sam spreman da ga pobijedim”, rekao je Prašović.

Okoli zna šta se od njega očekuje, a od sebe - najviše.

”Nikada ne skidam pogled sa rivala, trudim se da blokiram i udaram. Posljednje mečeve sam rješavao nokautom. Posmatrao sam i Dilana, njegove borbe - dobar je bokser i gladan je uspjeha. Brz je i ima odličan udarac, ali vara se svako ko misli da ću na kraju dana dozvoliti da me neko prebije u mom gradu i pred 60 hiljada mojih navijača. Naprotiv, želim nokaut, moćan nokaut”, samouvjereno je istakao Okoli.

Borba Prašović - Okoli je uvodna pred vrhunac glamurozne večeri i duel Antonija Džošue i Aleksandra Usika za titulu prvaka svijeta u četiri federacije teške kategorije. Prašović bi u ring trebalo da uđe oko 21 sat.

Bonus video: