Usik pristaje na revanš sa Džošuom, ali pod njegovim uslovima

Meč u kojem je Usik postao novi svjetski prvak u teškoj kategoriji po WBA, IBF, WBO i IBO verziji održao se u Londonu, na stadionu Totenhema, a iz tima poraženog Britanca već je moglo da se nasluti kako bi željeli i da se revanš održi negdje na britanskom tlu

16699 pregleda 169 reakcija 10 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Sve je izvjesnije kako bi repriza boks meča Aleksandra Usika i Entonija Džošue mogla da se dogodi u februaru ili martu iduće godine.

Aleksandar Krasjuk, promoter ukrajinskog borca koji je slavio u tom dvoboju, potvrdio je to na konferenciji za novinare.

„Slažemo se s opcijom da se revabš dvoboj održi u februaru ili martu iduće godine, ali imamo drugih ideja oko mjesta održavanja tog meča“.

Meč u kojem je Usik postao novi svjetski prvak u teškoj kategoriji po WBA, IBF, WBO i IBO verziji održao se u Londonu, na stadionu Totenhema, a iz tima poraženog Britanca već je moglo da se nasluti kako bi željeli i da se revanš održi negdje na britanskom tlu.

„Oni žele revanš u Velikoj Britaniji, ali mi ga želimo ovdje, u Kijevu. Većinu svojih profesionalnih pobjeda Usik je proslavljao u inostranstvu. Sada bi želio da pobijedi kući, pred svojim navijačima“, kazao je Krasjuk.

Bonus video: