Zvjezdana postava na poluvremenu Super boula: Snup Dog i Eminem u centru pažnje

Uz reperski tandem na pozornici će se tokom 12-minutnog nastupa pojaviti još Dr Dre, Meri Džej Blidž, te Kendrik Lamar

2613 pregleda 0 komentar(a)
Snup Dog, Foto: Reuters
Snup Dog, Foto: Reuters

Sportski glamur se vraća, pa su organizatori Super boula saopštili imena muzičkih zvijezda koje će uveličati najveći sportski događaj u Americi.

Reperi Snup Dog i Eminem predvodiće zvjezdanu postavu muzičara koji će 13. februara 2022. nastupiti na stadionu SoFi u Los Anđelesu u poluvremenu 61. finala NFL-a.

Uz reperski tandem na pozornici će se tokom 12-minutnog nastupa pojaviti još Dr Dre, Meri Džej Blidž, te Kendrik Lamar.

Njih pet mogu se pohvaliti s ukupno osvojena 43 Gremija u njihovim bogatim karijerama, čiji počeci sežu do kasnih '80-tih godina prošlog stoljeća, kad se Dr Dre pojavio u ulozi jednog od začetnika "West Coast" hip-hop scene.

Kompanija "Roc Nation" već treću godinu u nizu pomaže NFL-u, a njen osnivač i vlasnik Džej Zi je sastavljanje ove postave nazvao "stvaranjem istorije".

Los Anđeles će prvi put biti domaćin Super boula nakon 1993., a nema sumnje da će ovom spektaklrnom događaju koji prelazi okvire sporta, dodatno doprinijeti činjenica da su Dr Dre, Snup Dog i Lamar Kendrik svoj život i karijeru vezali za kalifornijski megalopolis.

"Prilika za nastup u poluvremenu Super boula, u 'mom dvorištu', biće jedan od najvećih užitaka u mojoj karijeri", izjavio je Dr Dre u saopštenju za medije.

Bonus video: