Begović: Sportisti moraju imati neophodne uslove za napredovanje

“Na sastancima sa sportskim savezima, uvijek se trudim da inicijalnu riječ dam sportistima, da čujem njihovo razmišljanje, njihovo viđenje sporta u Crnoj Gori", rekao je Begović

3238 pregleda 4 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Uprava za sport i mlade
Sa sastanka, Foto: Uprava za sport i mlade

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, Marko Begović, danas je ugostio crnogorske atletičare Kristinu Dubak, Slađanu Pejović i Danijela Furtulu.

Kako Begović navodi, sastanak je održan kako bi sportisti direktno, ne samo preko sportskih saveza, imali priliku da iskomuniciraju svoje potrebe sa nadležnom institucijom za sport, koja je u ovom konkretnom slučaju Uprava za sport i mlade.

“Na sastancima sa sportskim savezima, uvijek se trudim da inicijalnu riječ dam sportistima, da čujem njihovo razmišljanje, njihovo viđenje sporta u Crnoj Gori. Želim da čujem šta oni osjećaju i šta žele da promijene, kao i pohvale, naravno, ali iznad svega želim da čujem u čemu smo ih to kao država iznevjerili, da to nikada više ne bismo ponovili. Mislim da sam zato tu, ne samo ja već i svaki sportski radnik širom Crne Gore, da radim u njihovu korist, da njima koji grade ime Crna Gora širom planete stvorimo neophodne uslove za prosperitet i dalju borbu za našu državu”, rekao je Begović.

Bonus video: