„Igraj za svoj tim – Igraj za svoju školu“: Uručene nagrade u Herceg Novom

Uručenju nagrada prisustvovali su i plivačica Anđela Antunović, kao i vaterpolisti Dušan Matković, Marko Petković i Marko Mršić

2733 pregleda 0 komentar(a)
Foto: COK
Foto: COK

Učenici osnovnih škola Milan Vuković iz Herceg Novog i Veljko Drobnjaković iz Risna dobili su danas vrijedne poklone - opremu za potrebe fizičkog vaspitanja (lopte, rekvizite za vježbanje, vijače, preskakače...).

Riječ je o završnom dijelu akcije koju je pokrenuo Crnogorski olimpijski komitet u saradnji sa Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice - organizacije likovnog konkursa u četiri kategorije za različite uzraste učenika osnovnih škola, pod nazivom „Igraj za svoj tim – Igraj za svoju školu“. Na adresu COK-a pristiglo je 600 radova od kojih je 12 najboljih nagrađeno.

Među njim su bili i učenici škola iz opštine Herceg Novi, koje su danas posjetili Igor Vušurović, generalni sekretar COK-a, kao i predstavnici Jugopetrol AD - Sara Ivanović Božović, marketing menadžer i Vanja Abramović, referent marketinga.

Uručenju nagrada prisustvovali su i plivačica Anđela Antunović, kao i vaterpolisti Dušan Matković, Marko Petković i Marko Mršić, što je bila i prilika da se djeca upoznaju i druže sa sportistima koji su učestvovali na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Cilj je COK-a uvijek je bio isti - promocija prije svega pravih vrijednosti, značaja bavljenja sportom, kao i rad na afirmaciji olimpizma i olimpijskih načela u Crnoj Gori", saopšteno je iz COK-a.

Bonus video: