USPJEH CRNOGORSKOG BODIBILDERA

Zlatna jesen Marka Vukotića

Kao apsolutnom šampionu Dajmond kupa, Vukotiću je pripala i takozvana Elit Pro card - jedina u crnogorskom bodibildingu do sada

4484 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Crnogorski bodibilder Marko Vukotić osvojio je četiri zlatne i jednu srebrnu medalju u takozvanoj jesenjoj sezoni.

Prvo zlato uzeo je na u Jagodini, na Jagodina openu - najboljem balkanskom takmičenju, u kategoriji Muscular Men's physique, a na istom takmičenju osvojio je srebro u Men's physique +179 cm.

Potom je uslijedilo prvo mjesto i najsjajnija medalja na državnom prvenstvu Crne Gore u bodi bildingu i fitnesu (kategorija Men's physique +179 cm), ali je najbolje Vukotić ostavio za kraj.

Na Dajmnond kupu u Čačku - internacionalnom Kupu, na kojem se dodjeljuje Pro Card, takođe u kategoriji Men's physique +179 cm, osvojio je zlatnu medalju, a pripalo mu je "overall" priznanje - za apsolutnog pobjednika Men's physique kategorije.

Marko Vukotić
foto: Privatna arhiva

"Sa mnom u kategoriji bili su momci iz Njemačke, Rusije, Turske, Rumunije, Austrije... Bila je baš jaka konkurencija i ponosan sam zbog ostvarenog rezultata", ističe Vukotić.

Njemu je, kao apsolutnom šampionu Dajmond kupa, pripala i takozvana Elit Pro card.

"To je jedina Elit Pro card u Crnoj Gori za sada i istorijski rezultat za naš sport. Biće mi to dodatna satisfakcija da nastavim da radim još bolje, još više", zaključio je Vukotić.