Ragbisti Južne Regije u subotu sa Partizanom u Tivtu

Utakmice se igra na glavnom terenu FK Arsenal sa početkom u 14 časova

1233 pregleda 1 komentar(a)
Ubjedljivo stigli do polufinala, Foto: Južna Regija
Ubjedljivo stigli do polufinala, Foto: Južna Regija

Polufinale regionalne lige u ragbiju 13 između beogradskog Partizana i crnogorske Južne Regije biće odigrano u subotu u Tivtu na glavnom terenu FK Arsenal sa početkom u 14 časova.

Ragbisti Južne Regije, za koju igraju igrači iz Tivta i Bara, do polufinala su došli kao osvajaci B Balkanske lige, i to ubedljivo sa četiri pobjede protiv Lokomotive iz Sofije, Radničkog iz Beograda, Cara Dušana Silnog iz Paraćina i Geparda iz Leskovca.

Nakon osvajanja B Balkanske lige u četvrtfinalu su se sastali sa trećeplasiranom ekipom iz A Balkanske lige Radničkim iz Niša, koju su savladili u septembru u Tivtu.

U sastavu Partizana se nalazi 10 reprezentativaca Srbije, koja je u oktobru ubedljivim pobjedama protiv Ukrajine i Rusije izborila plasman u evropsku A diviziju. Tamo ih očekuju najjače evropske reprezentacije Škotska, Vels, Francuska, Engleska.

"Veoma nam je bitna podrška u ovoj utakmici, kako bi pokušali da napravimo što bolji rezultat i nastavimo sa uspjesima. Pozivamo publiku da dođe u što većem broju i upotpuni ovaj ragbi događaj. Čelnici Balkanske lige donijeli su prethodnih dana odluku da će se veliko finale lige igrati u Tivtu krajem februara naredne godine. Organizaciju utakmice omogućili su Opština Tivat, Porto Montenegro, firma Dphoto, Entext, kao i kompanija C Group", navedeno je u saopštenju Južne Regije.

Bonus video: