naslijedio Marka Bagarića

Mladen Miladinović selektor ženske kadetske odbojkaške reprezentacije Crne Gore

Miladinovića je imenovao Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore

1538 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mladen Miladinović trener odbojkašica Jedinstva iz Bijelog Polja imenovan je za selektora ženske kadetske odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

Miladinovića je imenovao Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore (OSCG).

Miladinović je na klupi zamijenio Marka Bagarića, koji zbog privatnih obaveza nije u mogućnosti da vodi selekciju. Bagarić se zahvalio Savezu na odličnoj saradnji i odnosu.

Balkanska odbojkaška asocijacija, BVA, ranije je saopštila da će se turnir Zonske, 1. runde kvalifikacija za 15. Evropsko prvenstvo 2022. u konkurenciji kadetkinja održati u Balikeširu (Turska) od 12. do 16. januara 2022. godine.

Na turniru će, pored reprezentacije Crne Gore, učestvovati i selekcije Turske, Srbije, Albanije, Bugarske, Grčke i Rumunije, a direktan plasman na Prvenstvo Evrope izboriće samo pobjednik turnira.

Plasman na Evropsko prvenstvo iz Zonske 1. runde kvalifikacija izboriće pet pobjednika turnira, koji će se odigrati najkasnije do 31. januara 2022. godine.

U 2. rundi kvalifikacija iz BVA može igrati maksimalno pet reprezentacija. Druga runda će se igrati od 21. do 24. aprila, a žrijeb će se obaviti u februaru 2022.

XV EP 2022. u konkurenciji kadetkinja održaće se u Olomoucu i Prostejovu u Češkoj od 22. do 31. jula 2022.

Pravo učešća imaju odbojkašice rođene 2006. i mlađe.

Preporučujemo za Vas