Nevjerovatna priča sa Apenina: Odbojkaš mislio da je u vezi sa Alesandrom Ambrosio, ispostavilo se da je prevaren

Italijanski mediji pišu da je Kazaniga godinama slao novac ženi za koju je mislio da je brazilska manekenka Alesandra Ambrosio (40), da bi se na kraju ispostavilo da iza svega stoji izvjesna Maja (50)

15532 pregleda 8 komentar(a)
Kazaniga, Foto: Shutterstock
Kazaniga, Foto: Shutterstock

Italija bruji o nevjerovatnoj ljubavnoj aferi, u čijem središtu je bivši odbojkaš Roberto Kazaniga (42).

Italijanski mediji pišu da je Kazaniga godinama slao novac ženi za koju je mislio da je brazilska manekenka Alesandra Ambrosio (40), da bi se na kraju ispostavilo da iza svega stoji izvjesna Maja (50).

Kako su objavili italijanski mediji, Kazaniga je prethodnih 15 godina ženi za koju je mislio da je Alesandra Ambrosio poslao oko 700 hiljada eura, a kako je sam priznao, sve je počelo kada mu je prijatelj dao telefonski broj, koji je navodno pripadao ženi, koja je htjela da ga upozna.

Bila je to Maja, žena sa Sardinije koja ima 50 godina, a koja je tvrdila da je to pseudonim koji koristi, te da je ona zapravo brazilska manekenka Alesandra Ambrosio.

Ambrosio
Ambrosiofoto: Shutterstock

Kazaniga kaže da se nikada nijesu upoznali, jer se ona pravdala gustim rasporedom i srčanim problemima.

"Nikada se nijesmo vidjeli. Uvijek je imala hiljadu izgovora, poput bolesti ili posla. Ali ja sam se ipak zaljubio u taj glas. I tako poziv za pozivom. Razgovarali smo gotovo svakodnevno", rekao je Roberto za Korijere Dela Sera.

Roberto je priznao da je za njene potrebe novac pozajmljivao i od prijatelja i porodice, a dodao je da su iza prevare stajale tri osobe.

Inače, njegovi saigrači opisali su ga kao introvertnog i naivnog te da su zapravo oni posumnjali u prevaru i prijavili slučaj policiji koja je sprovela istragu.

Bonus video: