Boksersko prvenstvo Crne Gore u Nikšiću

Predviđeno je da u subotu, nakon zvaničnog mjerenja, u 14 sati počne polufinalni program. Dan kasnije, u podne, zakazane su finalne borbe.

1955 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pojedinačno Prvenstvo Crne Gore u boksu, u svim uzrasnim kategorijama, u muškoj i ženskoj konkurenciji, biće održano u subotu i nedjelju u Nikšiću, saopšteno je iz Bokserskog saveza.

Navodi se da je prijavljeno učešće rekordna 92 takmičara iz 14 klubova, koji će se nadmetati u konkurenciji pionira, školaraca, juniora, mladih i seniora.

Predviđeno je da u subotu, nakon zvaničnog mjerenja, u 14 sati počne polufinalni program.

Dan kasnije, u podne, zakazane su finalne borbe.

Najavljeno je da će selektor Nikola Ružić, nakon šampionata, odrediti spisak boksera koji će nastupiti na međunarodnom turniru Vojvođanska zlatna rukavica u Loznicu.

Prvenstvo organizuje Bokserski savez Crne Gore, dok je tehnička organizacija u sali Srednje ekonomsko ugostiteljske škole pripala novom bokserskom klubu Nikšić.

Zvanična službena lica prvenstva biće Dragoljub Radović (AIBA supervizor-delegat) i Marija Čivović (MNE supervizor-delegat), dok će mečeve suditi Đorđije Perović, Blažo Jabučanin, Darko Dobrašinović, Rade Vujović, Moris Lazarević i Miloš Danilović.

Bonus video: