Mata Leao osvojio 50 medalja

Pripalo mu je 25 zlatnih, 16 srebrnih i devet bronzanih odličja

1953 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Brazilski džiu džicu -Mata Leao je dominantan na domaćoj sceni - za vikend je osvojio 50 medalja.

U Podgorici je održan turnir "ADCC Montenegro Nationals" za sve uzraste, a Mata Leao je ima ukupno 182 poena.

Drugoplasirani je bio karate i MMA klub "Omladinac" sa 23 poena odnosno sedam medalja, dok je bronzani pehar pripao SD "Pit Bull Jiu jitsu Montenegro" - 19 poena odnosno sedam odličja.

Klubu Mata Leao, predvođenim trenerima braćom Jokmanović, pripalo je 25 zlatnih, 16 srebrnih i devet bronzanih medalja.

Zlatne su osvajali Ilija Golubović, Uroš Ivanović, Vuk Trajkovski, Janko Dedić, Slaven Minić (seniori početnici), Srđan Bošković, Dragan Arsović (veterani), Nikola Mitrović sa dva zlata, Nemanja Aleksić dva zlata, Nikola Radosavljević, Darko Brkanović, dva zlata u težinskoj i apsolutnoj kategoriji, Zoran Čelebić (napredni seniori), Mladen Jokmanović (seniori profesional), kao i Stefan Jovanović, Teodor Komatina, Boris Ilin sa dva zlata, Marko Maraš, Balša Dondić, Aleksa Šaban, Elena Jovanović sa dva zlata, Teodora Kadović, Miloš Popović i Vuk Džudović u dječijem i juniorskom uzrastu.

"Veoma smo zadovoljni ovim nastupom, pokazali smo zašto nas smatraju jednim od najboljih klubova u regionu. Svjedoci smo stasavanja jedne od najperspektivnijih generacija u našem dosadašnjem radu od 16 godina i nadamo se da će ova ekipa ostati jedinstvena i složna kako bismo mogli da zajedno ostvarimo što bolje rezultate u budućnosti, rekao je Mladen Jokmanović.

Bonus video: