Mladi odbojkaši igrali u prazničnom raspoloženju

Odbojkaški klub „Budućnost volley“ je u sali Gimnazije „Slobodaa Škerović“ organizovao veliki Novogodišnji turnir s 250 dječaka i djevojčica koje treniraju u klubu

4511 pregleda 0 komentar(a)
Praznik odbojke sa 250 mališana, Foto: OSCG
Praznik odbojke sa 250 mališana, Foto: OSCG

Odbojkaški klub „Budućnost volley“ je u sali Gimnazije „Slobodan Škerović“ organizovao veliki Novogodišnji turnir, u sklopu Decembarskih dana sporta irekreacije glavnog grada Podgorica, pod sloganom „Moja Pogorica“

Manifestacija je poklon gradu Podgorici za svoj rođendan 19. decembar, u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i sport, Odbojkaškim savezom Crne Gore, a pod pokroviteljstvom "GRAWE" osiguranja i drugih donatora.

U muškoj konkurenciji je nastupilo 100 dječaka "Budućnost volley-a" razvrstanih u sljedećim ekipama: Sutjeska, Trg republike, Stara Varoš, Hercegovačka, Njegošev park, Vezirov most, Ribnica, Masline i Duklja.

U ženskoj konkurenciji je bilo 150 djevojčica iz kluba, koje su nadmetale tri uzrasne kategorije u ekipama: Medun, Union brige, Milenijum, Skaline, Njegoševa, Malo brdo, Sahat Kula, Hram, Cijevna, Sutjeska, Blok VI, Ul. Slobode, Tološi, Ljubović, Štampar Makarije, Blok V i Gorica.

Svim učesnicima Deda Mraz je podijelio novogodišnje paketiće.

Bonus video: