Ili fudbal, ili ja: Žizel Bundšen konačno "penzionisala" supruga

Brejdi se oprostio sa 44 godine i sedam šampionskih naslova (šest sa Petriotsima i jedan sa Bakanirsima), pet MVP zvana Super boula i tri titule najboljeg igrača sezone, 624 dodavanja za tačdaun

13716 pregleda 6 komentar(a)
Žizel Bundšen i Tom Brejdi, Foto: Reuters
Žizel Bundšen i Tom Brejdi, Foto: Reuters

Prvi dan februara 2022. ostaće upisan kao dan kada je Tom Brejdi objavio da se konačno povlači iz NFL-a nakon 22 godine karijere i kao jedna od najvećih sportskih legendi svih vremena.

Brejdi se oprostio sa 44 godine i sedam šampionskih naslova (šest sa Petriotsima i jedan sa Bakanirsima), pet MVP zvana Super boula i tri titule najboljeg igrača sezone, 624 dodavanja za tačdaun.

Na odluku da se povuče uticala je njegova supruga, poznata brazilska manekenka Žizel Bundšen.

Američki mediji pišu da je ona nakon završetka sezone postavila ultimatum:

"Ili fudbal ili ja".

Očigledno je Bundšen bila uplašena kakve bi fizičke i psihičke posljedice Brejdi mogao da pretrpi sa 44 godine ako bi igrao još godinu nakon 22 aktivne sezone u NFL-u.

"Ne radi se uvek o tome šta ja želim. Radi se o tome šta želimo kao porodica. Provešću mnogo vremena sa njima i saznaću u budućnosti šta je sljedeće", kazao je Brejdi, koji je uvijek isticao da mu je supruga najveća podrška.

"Boli je kada vidi kako me tuku, i ona zaslužuje ono što joj je potrebno od mene kao supruga, a moja djeca zaslužuju ono što im treba od mene kao oca", rekao je on.

Mediji pišu da "borba" Žizel Bundšen sa suprugom traje godinama.

"Tražila je od Brejdija da prestane skoro svaki dan. Tom bi rekao jedno, a onda uradio drugo. Bio je toliko neodlučan da odustane ili ne“, tvrde mediji.

Na kraju je, ipak, popustio...

Bonus video: