Prve medalje za kik-boks klub Budućnost

Nemanja Čađenović osvojio zlato, Filip Sekulović se okitio srebrom. "Ako ne budemo imali problema sa povredama, biće ovo velika godina za naš klub", kaže trener Andrej Đelošević

3110 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Kik-boks klub Budućnost
Foto: Kik-boks klub Budućnost

Kik-bokseri Budućnosti osvojili su prve medalje, na nedavno održanom Grand priju u Sarajevu.

U konkurenciji čak 700 takmičara iz 12 država podgorički borci ostvarili su vrlo zapažene rezultate i najavili da će u budućnosti na sličnim takmičenjima igrati zapaženu ulogu.

U seniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 71 kilogram, Nemanja Čađenović je u disciplini lou-kik osvojio prvo zlato za kik-boks klub Budućnost. Do velikog uspjeha stigao je prekidom u drugoj rundi finalne borbe,

Filip Sekulović je u seniorskoj konkurenciji do 91kg (takođe disciplina lou-kik), nakon dva dobijena meča, izgubio u finalu na poene osvojio i osvojio drugo mjesto. Treba napomenutu da je boksovao tri meča u jednom danu, što je za svaku pohvalu.

Luka Heber je u kadetskoj konkurenciji odradio svoj prvi meč u karijeri u lajt-kontaktu i nakon poraza u polufinalu osvojio bronzu, dok se u disciplini kik-lajt nakon dva dobijena meča okitio zlatom.

"Jako sam zadovoljan kako su naši sportisti predstavili naš klub, ovi rezultati su dokaz da smo na pravom putu i da treba da nastavimo u istom ritmu. Ubrzo nas očekuje još velikih takmičenja i ako ne budemo imali problema sa povredama, biće ovo velika godina za naš klub", kazao je Andrej Đelošević, trener kik-boks kluba Budućnost.

Bonus video: