Nije kraj, Brejdi objavio povratak: Moje mjesto je na terenu, ne na tribinama

„U posljednja dva mjeseca sam shvatio da je moje mjesto i dalje na terenu, a ne na tribinama. To vrijeme će doći, ali nije sada. Volim svoje saigrače i porodicu koja me podržava. Oni sve to čine mogućim. Vraćam se za svoju 23. sezonu u Tampi. Imamo nedovršen posao”, napisao je Brejdi na Tviteru

6839 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports/File Photo
Foto: Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports/File Photo

Riječi generalnog direktora Džejsona Lihta i trenera Brusa Erijansa prije nekoliko dana su stidljivo najavile vijest godine u američkom sportu - Tom Brejdi je objavio da odustaje od penzije i da se vraća na teren u dresu Tampa Bej Bakanirsa.

Legendarni kvoterbek je tačno 40 dana bio penzioner. Odlučio je da se povuče 1. februara, vratio se 13. marta i objavio da će igrati 23. sezonu u fizički jednom od najzahtjevnijij kolektivnih sportova.

„U posljednja dva mjeseca sam shvatio da je moje mjesto i dalje na terenu, a ne na tribinama. To vrijeme će doći, ali nije sada. Volim svoje saigrače i porodicu koja me podržava. Oni sve to čine mogućim. Vraćam se za svoju 23. sezonu u Tampi. Imamo nedovršen posao”, napisao je Brejdi na Tviteru.

Najbolji igrač u istoriji NFL-a se povukao nakon poraza od budućih šampiona, Los Anđeles Remsa (30:27), u polufinalu Nacionalne fudbalske konferencije.

Sada je odlučio da se vrati i pokuša da u sezoni koju će dočekati sa punih 45 godina osvoji i osmi trfej „Vins Lombardi”, a drugi u dresu „pirata” sa Floride.

Brejdi je prošle sezone odigrao sjajno i bio drugi u izboru za MVP-a iza drugog fenomenalnog kvoterbeka Erona Rodžersa, koji je prije nekoliko dana potpisao novi ugovor sa Grin Bej Pekersima.

Ljubitelji NFL-a će tako i naredne takmičarske godine gledati dva velikana, ali ne i trećeg čuvenog kvoterbeka, jer je Ben Retlisberger napustio Pitsburg Stilerse i ne pomišlja da se vrati...

Bonus video: