Bojana Gojković odustala od šampionata u Poreču

Bojana Gojković zbog zdravstvenih problema nije nastupila u kategoriji do 57 kilograma protiv Vanuhe Manasjan iz Gruzije

3000 pregleda 1 komentar(a)
Foto: BK Budva
Foto: BK Budva

Bojana Gojković zbog zdravstvenih problema nije nastupila u kategoriji do 57 kilograma protiv Vanuhe Manasjan iz Gruzije na Evropskom prvesntvu za seniorke do 22 godine u Poreču.

Bojana, koja je slavila na četiri prethodna Evropska prvenstva u svom uzrastu, bila je apsolutni favorit u meču osmine finala, ali...

“Bojana je u Hrvatsku došla sa velikom ambicijom i u dobroj formi. Nažalost, pojavili su se iznenadni zdravstveni problemi. I pored toga što je Bojana bila apsolutni favorit u meču koji je trebala večeras da boksuje protiv reprezentativke Gruzije odlučio sam da je, uz konsultovane ljekara, povučem sa daljeg takmičenja. Mnogo takmičenja je ispred, tako da je najbitnije da se ona sad što prije oporavi i nastavi sa treningom”, kazao je selektor Nikola Ružić.

Crna Gora je u Poreč pošla sa dva takmičara, a Petar Liješević je sudijskim preglasavanjem izgubio meč osmine finala kategorije do 86 kilograma od Emraga Jašara iz Turske.

Bonus video: