Golbal reprezentacija na kampu u Roštoku

Planirano je da naša reprezentacija pored Hanze, odradi zajedničke treninge i sparing utakmice sa njemačkim nacionalnim timom, kao i sa danskim Arhusom, koji čini okosnicu danske selekcije

2063 pregleda 36 reakcija 2 komentar(a)
Foto: Paraolimpijski komitet Crne Gore
Foto: Paraolimpijski komitet Crne Gore

Golbal reprezentacija Crne Gore će od danas do nedjelje boraviti na Internacionalnom trening kampu u njemačkom Roštoku.

Organizator kampa je golbal Hanza iz Roštoka.

Planirano je da naša reprezentacija, pored Hanze, odradi zajedničke treninge i sparing utakmice sa njemačkim nacionalnim timom, kao i sa danskim Arhusom, koji čini okosnicu danske selekcije.

"Osvajanjem sedmog mjesta i ostankom u A diviziji evropskog golbala na prošlogodišnjem Evropskom prvernstvu u Turskoj, što je najveći uspjeh nekog našeg kolektivnog paraolimpijskog sporta, zavrijedili smo pažnju najboljih evropskih reprezentacija. Sigurno da će nam ovaj kamp poslužiti kao dobra provjera za urađeno u prethodnom periodu, kao i da u sparing utakmicama uočimo nedostatke koje treba da otklonimo. Cijela ova godina biće koncipirana na jakim turnirima i kampovima kako bismo maksimalno spremni dočekali sljedeće Evropsko prvenstvo A divizije sa željom da napravimo i korak više, plasiramo se među četiri najbolje evropske ekipe", rekao je selektor Nikola Čurović.

U Njemačkoj će nastupiti ekipa u najjačem sastavu: Marko i Nikola Nikolić, Miloš Ranitović, Mirnes Ramović i Goran Macanović.

Bonus video: