Kvoterbek Stilersa poginuo u bizarnoj saobraćajnoj nesreći

Tim iz Pensilvanije je na pripremama u "sunčanoj državi", a 24-godišnjak iz Nju Džersija je stradao kada je pokušao da prepješači autoput

12185 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Gene J. Puskar/AP
Foto: Gene J. Puskar/AP

Svijet NFL-a tuguje - Dvejn Haskins, kvoterbek Pitsburg Stilersa, poginuo je u bizarnoj saobraćajnoj nesreći u Južnoj Floridi.

Tim iz Pensilvanije je na pripremama u "sunčanoj državi", a 24-godišnjak iz Nju Džersija je stradao kada je pokušao da prepješači autoput.

U saopštenju policije se navodi da je na Haskinsa u ranim jutarnjim časovima naletio kamion i da je na mjestu ostao mrtav.

"Samo je šetao po autoputu i udaren je", rekla je portparolka saobraćajne policije na Floridi, Indijana Miranda.

Nakon sjajne sezone 2018. na Univerzitetu Ohajo Stejt, Haskins je kao 15. pik na draftu završio u Vašingtonu.

U timu iz glavnog grada je dobio otkaz nakon što se tokom korona karantina pojavio bez maske na jednoj žurci, nakon čega je otišao u Pitsburg.

Prošle sezone je bio treći izbor i nijednom nije zaigrao, jer je neprikosnoven bio Ben Retlisberger.

Umjesto legendarnog kvoterbeka je stigao Mičel Trubiski da bude starter, a Haskins je trebalo da se bori za mjesto u timu sa Mejsonom Rudolfom.

"Razoren sam i bez riječi nakon nesrećne smrti Dvejna Haskinsa. Brzo po dolasku je postao član porodice Stilersa i bio je jedan od najvećih radnika, i na terenu, i u našoj zajednici. Bio je divan saigrač, a još bolji prijatelj mnogima. Srce mi je slomljeno. Naše misli i molitve su sa njegovom suprugom Kalabrijom i cijelom porodicom u ovim teškim vremenima", piše u saopštenju trenera Stilersa, Majka Tomlina.

Bonus video: