Počinje finalna serija: Budva brani trofej, Budućnost ne želi da se preda

Finale se igra na tri pobjede

4604 pregleda 0 komentar(a)
Foto: odbojka.me
Foto: odbojka.me

Odbojkaši Budve i Budućnost Voleja odigraće sjutra u Mediteranskom sportskom centru prvi meč finala plej-ofa prvenstva Crne Gore.

Budvanski tim, koji brani duplu krunu, nedavno je istog protivnika savladao u finalu Kupa Crne Gore.

Dobio je i međusobne duele u ligaškom dijelu šampionata - 3:0 u Budvi i 3:1 u Podgorici.

Uoči finalne serije ima maksimalan učinak ove sezone.

"Siguran sam da nas očekuju neizvjesne i dosta zahtjevne utakmice. Vjerujem da će uz povoljan zdravstveni bilten i malo sportske sreće trofej namijenjen državnom prvaku ostati u Budvi", rekao je trener Budve Milan Marković.

Trener Budućnosti Balša Radulović smatra da je finale Kupa potvrdilo da njegovi momci imaju kvalitet da igraju ozbiljnu odbojku.

"Nažalost, izmakao nam je trofej, ali vjerujem da smo dobili na samopouzdanju, što nam može mnogo značiti u finalu plej-ofa. U prethodnom periodu bili smo brojčano deficitarni na treninzima zbog obaveza pojedinih igrača u juniorskoj reprezentaciji, ali momci koji su bili prisutni na treninzima radili su kvalitetno i spremni dočekujemo finale", kazao je Radulović.

"Na nama je da damo sve od sebe, da rastemo individualno i kao ekipa iz meča u meč i da i ovo finale učinimo neizvjesnim i uzbudljivim kao što je to bilo u Kupu", dodao je Radulović.

Duel u Mediteranskom sportskom centru počinje u 18 sati.

Finale se igra na tri pobjede.

Bonus video: