Kolašin: Bulatović primio karatiste Gorštaka, osvojili šest medalja na Balkanskom prvenstvu

"KK Gorštak je već decenijama adresa sa koje kreću uspješne sportske karijere. Koračate stazama kojima je neko iz kluba već prošao i to vas obavezuje da imate i vrhunske ciljeve i vrhunske motive”, rekao predsjednik Opštine Milosav Bulatović

3057 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opština Kolašin
Foto: Opština Kolašin

Zbog značjnog uspjeha na državnom, a potom i na Balkanskom prevenstvu takmičarke i takmičare kluba (KK) Gorštak danas je primio predsjednik Opštine Milosav Bulatović. On je kazao da su rezulati karatista tog kluba još jednom pokazali talenat koji imaju, a koji prati trenažni i organizacioni kvalitet.

“KK Gorštak je već decenijama adresa sa koje kreću uspješne sportske karijere. Koračate stazama kojima je neko iz kluba već prošao i to vas obavezuje da imate i vrhunske ciljeve i vrhunske motive”, rekao Bulatović.

Prijemu su prisustvovali osvajači zlatnih medalja na Balkanskom prvenstvu u Beogradu Katarina Đukić i Milovan Janković, osvajači srebrnih medalja Ivona Vlahović i Lazar Perišić, kao Luka Đurić i Jovana Vujisić, koji su se iz Beograda vratili sa “bronzom”.

Njih su na Balkanskom prvenstvu predvodili treneri tog kluba i selektori u reprezentaciji Crne Gore Slobodan Vlahović i Rašo Vukićević.

“Osvajanjem 15 zlatnih medalja na državnom takmičenju ostvarili smo najveći uspjeh u istoriji kluba. Na taj uspjeh i rad su se nadovezale i ove balkanske medalje.Takodje i učešće Anđele Ivanović na evropskom seniorskom prvenstvu u Turskoj .Imaćemo i tri takmičara za evropsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe senior, koje od 15. juna počinje u Pragu. U svim takmičarskim kategorijama imamo reprezentativce”rekli su treneri KK Gorštak.

Bonus video: