Matiji pehar za najboljeg seniora, Teofani za uzrast mlađih kadetkinja

Kik - boks klub Rad je ostvario fantastičan rezultat na međunarodnom turniru na Cetinju - sa šest takmičara osvojene su četiri zlatne i jedna srebrna medalja

2231 pregleda 1 komentar(a)
Dva pehara za najbolje pripala Radu, Foto: KBK Rad
Dva pehara za najbolje pripala Radu, Foto: KBK Rad

Kik - boks klub Rad je ostvario fantastičan rezultat na međunarodnom turniru na Cetinju - sa šest takmičara osvojene su četiri zlatne i jedna srebrna medalja. Uz to, dva pehara za najbolje takmičare na turniru pripala su borcima tog kluba.

Zlatnu medalju i pehar za najbolju mlađu kadetkinju osvojila je Teofana Milošević, a zlatnu medalju i pehar za najboljeg seniora na takmičenju nakon dva meča i dvije pobjede protiv odličnih takmičara sa Kosova, osvojio je Matija Drobnjak.

Zlatne Medalje osvojili su i Viktor Dukić i Nemanja Drobnjak. Prvak Balkana Viktor Dukić je na trijumfalan način pobijedio u tri meča, a Nemanja Drobnjak je dominirao u finalnom meču prikazavši vrhunsku tehniku kik boksa. Srebrnu medalju je osvojio Mustafa Babić.

"Čestitke Teofani Milošević na osvojenom peharu za najbolju mlađu kadetkinju na ovom međunarodnom turniru i Matiji Drobnjaku, koji je na veličanstven način pobijedio dvojicu izuzetno kvalitetnih takmičara sa Kosova i pokazao svoj vrhunski kvalitet. Pehar koji je Matija osvojio kao najbolji senior takmičenja predstavlja samo još veću motivaciju za rad. Čestitam i Viktoru Dukiću na ubedljivim, veličanstenim, pobjedama nad svim svojim protivnicima", kazao ej treenr Veselin Piletić i dodao:

"Nemanja Drobnjak je demonstrirao efikasne i pravilne tehnike kik boksa. Čestitam Mustafi Babiću na osvajanju srebrne medalje na ovom prestižnom takmičenju. Luka Šćepanović, izuzetno kvalitetan takmičar, prvak Crne Gore je nepravedno izgubio meč. Sa šest takmičara osvajanje četiri zlatne i jedne srebrne medalje, osvajanje dva pehara za najbolje takmičare na turniru predstavlja veliki uspjeh kik boks kluba Rad", zaključio je Piletić.

Bonus video: