Abazović objavio na Instagramu: Mariji Vuković 50.000, RSCG i VPSCG dobili po 100.000 eura

O kojim sredstvima je riječ objavio je premijer Dritan Abazović, na neobičan način - na svom Instagram profilu, u odjeljku Story

26858 pregleda 41 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Vlada Crne Gore uplatiće sredstva iz tekuće budžetske rezerve Rukometnom i Vaterpolo-plivačkom savezu Crne Gore, te atletičarki Mariji Vuković, za obezbjedjivanje dodatnih finansijskih sredstava za realizaciju programskih aktivnosti i priprema za sportsku sezonu.

O kojim sredstvima je riječ objavio je premijer Dritan Abazović, na neobičan način - na svom Instagram profilu, u odjeljku Story.

Abazović je naveo da će Mariji Vuković najboljoj crnogorskoj atletičarki i sportistkinji u 2021. godini, osvajačici zlatne medalje na Mediteranskim igrama, biti uplaćeno 50.000 eura.

Vaterpolo-plivačkom i Rukometnom savezu Crne Gore biće uplaćena sredstava u visini od 100.000 eura, objavio je Abazović.

Vaterpoliste nakon Svjetskog, čeka i Evropsko prvenstvo, kao i niz akcija mlađih selekcija, dok će rukometašice igrati na šampionatu Starog kontinenta, a rukometaši na šampionatu svijeta, u, takođe, nastupe mlađih selekcija.

Bonus video: